Різноманітні страви з лаваша ідеальний варіант для перекусу або й повноцінного прийому їжі. Щобільше, в лаваш можна закручувати все, що тільки подобається. Бендерики — це українська страва, для якої за класичним рецептом спершу смажать млинці, а вже потім загортають у них начинку. Пропонуємо млинці замінити лавашем.
Інгредієнти:
- 400 г м'ясного фаршу
- 1 шт. ріпчастої цибулі
- 3 листи лаваша
- 3 яйця
- 70 мл молока
- 0,5 ч. л. солі
Приготування:
Обсмажте цибулю в олії до золотистої скоринки. Потім змішайте її з м'ясним фаршем. До суміші додайте сіль і перець за смаком. Можна додати ще зелень і трохи молока, щоб легше було потім загортати. Бендерики можна зробити й взагалі без м'яса. Наприклад, з сиром і овочами.
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Лаваш наріжте довгими широкими смужками, а потім загорніть у них фарш. Головне — не класти занадто багато начинки, тому що буде важко все вмістити. Готові бендерики вмокаємо у збитому яйці і обсмажуємо в олії на невеликому вогні. Можна подавати до борщу або бульйону або ж їсти просто зі сметаною і зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, старий бабусин рецепт — приготування класичного лечо з перцю і помідорів на зиму. Універсальний помічник у приготуванні найрізноманітніших страв
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля