Виявляється, всім звичний борщ може бути не лише червоним. В результаті вдалого експерименту народилася нова унікальна страва, названа білим борщем через додавання у страву закваски. Крім того, у його складі багато цікавих інгредієнтів. Оригінальний рецепт пропонує сайт "Со вкусом".
Інгредієнти:
- Вода - 2 л
- Курячий фарш - 500 г
- Бекон - 150 г
- Закваска - 400 мл
- Моркву - 2 шт.
- Цибулю - 2 шт.
- Стебло селери - 3 шт.
- Петрушка - 1 пучок
- Картопля - 3 шт.
- Гірчиця - 3 ч. л.
- Яйце - 5 шт.
- Сіль - за смаком
- Чорний перець (мелений) - за смаком
- Часниковий порошок - за смаком
- Майоран - за смаком
- Перець чилі - за смаком
- Паприка - за смаком
Приготування:
Воду у каструлі доведіть до кипіння. З фаршу сформуйте маленькі фрикадельки. Покладіть їх в киплячу воду і варіть близько 20 хвилин, а тоді витягніть на тарілку. Всі овочі очистіть і подрібніть, тоді покладіть їх у воду, в якій варилося м'ясо. Варіть овочі до м'якості 45 хвилин, потім додайте закваску, гірчицю і спеції. Варіть ще кілька хвилин. Зніміть каструлю з вогню, перемішайте і охолодіть.
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Тепер обсмажте порізаний бекон, відваріть яйця круто, петрушку подрібніть. Очистіть яйця і поріжте на четвертинки. Розлийте суп по тарілках. Додайте порційно декілька четвертинок яєць, бекон і фрикадельки. Посипте петрушкою. В оригінальному рецепті це блюдо подається охолодженим.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, старий бабусин рецепт — приготування класичного лечо з перцю і помідорів на зиму. Універсальний помічник у приготуванні найрізноманітніших страв
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля