Коли на вулиці нестерпна спека, саме час дістати з холодильника огірки з м'ятою. Такого приємного післясмаку не зможуть дати минулорічні соління. Тому даний рецепт малосольних огірків буде дуже доречний.
Інгредієнти
- - Огірки 1 кг
- - М'ята 20 г
- - Кінза 20 г
- - Оцет 50 мл
- - Часник 4 зуб.
- - Чорний перець (мелений) за смаком
- - Базилік за смаком
м'ята, фото Pxhere
Приготування
1. Огірки помийте і ненадовго замочіть у холодній воді. Так вони краще очищаються від бруду, з них піде гіркота, а самі овочі насичуються вологою.
Нова хвиля рекрутингу торкнеться навіть школярів: ЗСУ прийде до молоді та безробітних
"Бусифікації" кінець? Верховна Рада взялася за перевірку зловживань ТЦК
Передав показники раніше - заплатив більше: як поради "Нафтогазу" обертаються більшими сумами у квитанціях
Пенсіонерів залишать без надбавки: в Україні змінять правила підвищення виплат
2. Відріжте кінчики і огірки розріжте на четвертинки, кожну навпіл. Повинні вийти досить великі клини.
3. Дрібно наріжте зелень і часник. Огірки перекладіть у миску, змішайте із зеленню, сіллю, часником, перцем, оцтом, сушеним базиліком і іншими прянощами за бажанням.
4. Залиште огірки в холодильнику на 2 години. Рекомендуємо зрідка перемішувати закуску, щоб все як слід промокло.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, торт "Крем-брюле" без випічки підніме настрій кожному – готується просто, а виглядає приголомшливо.
Як повідомляв портал Знай.uа, цю закуску зметуть зі столу в мить ока – апетитні рулетики з баклажанів з сиром і часником.
Також портал Знай.uа писав, як приготувати голубці по-корейськи на закуску.