Коли на вулиці нестерпна спека, саме час дістати з холодильника огірки з м'ятою. Такого приємного післясмаку не зможуть дати минулорічні соління. Тому даний рецепт малосольних огірків буде дуже доречний.

Інгредієнти

- Огірки 1 кг
- М'ята 20 г
- Кінза 20 г
- Оцет 50 мл
- Часник 4 зуб.
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Базилік за смаком

м'ята, фото Pxhere

Приготування

1. Огірки помийте і ненадовго замочіть у холодній воді. Так вони краще очищаються від бруду, з них піде гіркота, а самі овочі насичуються вологою.

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

2. Відріжте кінчики і огірки розріжте на четвертинки, кожну навпіл. Повинні вийти досить великі клини.

3. Дрібно наріжте зелень і часник. Огірки перекладіть у миску, змішайте із зеленню, сіллю, часником, перцем, оцтом, сушеним базиліком і іншими прянощами за бажанням.

4. Залиште огірки в холодильнику на 2 години. Рекомендуємо зрідка перемішувати закуску, щоб все як слід промокло.

огірки, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, торт "Крем-брюле" без випічки підніме настрій кожному – готується просто, а виглядає приголомшливо.

Як повідомляв портал Знай.uа, цю закуску зметуть зі столу в мить ока – апетитні рулетики з баклажанів з сиром і часником.

Також портал Знай.uа писав, як приготувати голубці по-корейськи на закуску.