Сезон свіжих овочів і фруктів знаходиться в самому розпалі, а значить, саме час зміцнювати імунітет вітамінами. Ведуча програми "Ревізор" (Новий канал), кулінар Юлія Панкова ділиться своїм улюбленим рецептом овочевого салату з консервованим тунцем, до того ж 16 червня відзначають День свіжих овочів.
Обожнюю міксувати тунець зі свіжими овочами та зеленню, – розповідає Юля. – Готується швидко і легко. Смак страви – ніжний і вишуканий.
Склад:
1 банку консервованого тунця
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
3 шт. – помідорів
3 шт. – огірків
200 г – сухарі з чорного хліба
50 м – оливкової олії
Приготування:
1. Вимийте помідори і огірки.
2. Огірки очистіть.
3. Поріжте овочі великими кубиками. Викладіть їх в глибоку миску.
4. На овочі викладіть тунець і сухарі.
5. Полийте салат олією.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ревізор Панкова розкрила секрет своєї стрункості.
Як повідомляв Знай. ua, ревізор Панкова розкрила всі секрети соковитої ягоди.
Також Знай. ua писав, що ревізор Панкова поділилася смачним рецептом.