Сезон свіжих овочів і фруктів знаходиться в самому розпалі, а значить, саме час зміцнювати імунітет вітамінами. Ведуча програми "Ревізор" (Новий канал), кулінар Юлія Панкова ділиться своїм улюбленим рецептом овочевого салату з консервованим тунцем, до того ж 16 червня відзначають День свіжих овочів.
Обожнюю міксувати тунець зі свіжими овочами та зеленню, – розповідає Юля. – Готується швидко і легко. Смак страви – ніжний і вишуканий.
Склад:
1 банку консервованого тунця
ПриватБанк бере комісію за зняття грошей: про які додаткові витрати варто знати
МОН міняє правила вступу до вузів
ПФУ висунув вимоги до пенсіонерів: за ігнорування зупинять виплати
Ануляція субсидій: які зміни стануть приводом для скасування допомоги
3 шт. – помідорів
3 шт. – огірків
200 г – сухарі з чорного хліба
50 м – оливкової олії
Приготування:
1. Вимийте помідори і огірки.
2. Огірки очистіть.
3. Поріжте овочі великими кубиками. Викладіть їх в глибоку миску.
4. На овочі викладіть тунець і сухарі.
5. Полийте салат олією.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ревізор Панкова розкрила секрет своєї стрункості.
Як повідомляв Знай. ua, ревізор Панкова розкрила всі секрети соковитої ягоди.
Також Знай. ua писав, що ревізор Панкова поділилася смачним рецептом.