Найдрібніша картопля правильно приготована виходить ніжною та приголомшливо смачною. Пропонуємо зручний спосіб приготування дрібних картоплин. Потрібно лише добре помити їх та обсмажити у великій кількості рослинної олії, прикрасити зеленню та часником — і до столу!
- 1 кг дрібної молодої картоплі
- 4 ст. л. оливкової олії або топленого вершкового масла
- невеликий пучок кропу
- головка молодого часнику
- шматочок вершкового масла
- велика морська сіль
Приготування:
У глибоку каструлю або сотейник з товстим дном і з антипригарним покриттям налити масло, поставити на вогонь. Картоплю ретельно помити зі щіткою, висушити паперовим рушником і опустити в каструлю з киплячим маслом. Кришку щільно закрити.
Обсмажувати картоплю на середньому вогні, не відкриваючи кришку і періодично струшуючи її, щоб картопля рівномірно обжарилася. Перевірити на м'якість: дрібну картоплю через 15 хв, а більшу — через 20. Кріп порізати або порвати, часник дрібно порубати.
Соцвиплати змусять повернути до копійки: держава погрожує судами - кого зачепить
Пенсіонерам виплатять майже 3,5 тисячі допомоги: хто та як може отримати
Передав показники раніше - заплатив більше: як поради "Нафтогазу" обертаються більшими сумами у квитанціях
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
У готову картоплю додати кріп, часник, сіль і шматочок вершкового масла. Закрити каструлю кришкою і добре струснути її. Ще раз на 1 хвилину поставити на вогонь. Картопля виходить з підсмаженою скоринкою, а всередині м'яка і розсипчаста.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, торт "Крем-брюле" без випікання підніме настрій кожному – готується просто, а виглядає приголомшливо. Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею без випікання
Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні рулетики з баклажанів з сиром та часником
Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля