Свинячі ребра найкраще запекти в духовці. А щоб страва вийшла ситною, обов'язково додайте картоплю. Інколи приготоване м'ясо може виявитися жорстким і не відділятися від кістки, однак за наступним рецептом свинячі ребра з картоплею завжди виходять ніжні і соковиті. Один з варіантів приготування опублікував YouTube-канал "Готовим дома".
Інгредієнти:
- 1 кг свинячих ребер
- 500–700 г картоплі
- 2 ст. л. діжонської гірчиці
- 1 ст. л. прованських трав
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 3–4 зуб. часнику
- 5 горошків чорного перцю
- сіль за смаком
- чорний мелений перець за смаком
Приготування:
Цільний шматок ребер промийте під водою. Очистіть картоплю і наріжте великими часточками. Застеліть деко фольгою і рівномірно розподіліть картоплю. Посипте сіллю, перцем і прованськими травами.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Змішайте діжонську гірчицю і соєвий соус. Додайте чорний перець горошком, часник, пропущений через прес, сіль і улюблені спеції. Змастіть соусом свинячі ребра.
Викладіть реберця на картоплю і накрийте фольгою. Запікайте у духовці при 200 градусів протягом 30–35 хвилин. За 5 хвилин до готовності зніміть фольгу, щоб дати м'ясу підрум'янитися.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, торт "Крем-брюле" без випікання підніме настрій кожному – готується просто, а виглядає приголомшливо. Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею без випікання
Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні рулетики з баклажанів з сиром та часником
Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля