Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальну і смачну страву. Звичайне пюре виходить не лише смачним та апетитним, а й надзвичайно красивим на вигляд. Рецептом картопляних "гнізд" з начинкою ділиться YouTube-канал "Коллекция рецептов".
Інгредієнти:
- 700 г картоплі;
- одне куряче яйце;
- 200 г м'ясного фаршу;
- одна цибулина;
- столова ложка томат-пасти;
- жменю тертого сиру;
- сіль, чорний мелений перець, улюблені спеції.
Приготування:
Картоплю почистити, залити її водою і поставити варитися. Посолити. М'ясний фарш обсмажуємо на сковороді разом з нашаткованою цибулею. В кінці приготування додаємо столову ложку томат-пасти, сіль, перець, улюблені спеції. Перемішуємо, смажимо все разом ще пару хвилин.
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Готову картоплю виминаємо у пюре. Розбавляємо його картопляним відваром або молоком. До картопляного пюре додаємо куряче яйце, спеції та перемішуємо. Деко змащуємо маслом або застеляємо пергаментом. За допомогою столової ложки викладаємо пюре на деко, і формуємо гнізда.
Середину кожної заготовки заповнюємо фаршем, зверху посипаємо тертим сиром. Запікаємо у духовці при температурі 200 градусів протягом 15-20 хвилин. Сир має розплавитися, а самі гнізда — підрум'янитися.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, торт "Крем-брюле" без випікання підніме настрій кожному – готується просто, а виглядає приголомшливо. Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею без випікання
Як повідомляв портал "Знай.uа", абрикосове варення по-азербайджанськи — цей рецепт перевершить усі, які ви досі пробували. У вас вийдуть цілісні і кисленькі абрикоси в цукровому ароматному сиропі
Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля