Звичайнісінькі пельмені стануть вишуканим блюдом, якщо їх приготувати у горщиках в сметанно-сирному соусі з додаванням спецій цибулі і часнику. Страва дуже проста у приготуванні та водночас досить ситна і смачна. Відповідний рецепт опублікував YouTube-канал "Грильков".

Інгредієнти:

  • Печериці — 7-8 штук;
  • Цибулина — 1 штука;
  • Соняшникова олія — 3 ст. ложки;
  • Заморожені пельмені — 600 грамів;
  • Сметана — 200 грамів;
  • Вода — 200 або 250 мл;
  • Сир — 50-70 грамів;
  • Зелень — на ваш смак;
  • Часник — 2-3 зубчики;
  • Сіль — на ваш смак;
  • Чорний мелений перець за смаком.

Пельмені з грибами у горщику, скріншот: YouTube

Приготування:

У сковорідці на рослинній олії обсмажте протягом 6 хвилин нарізані печериці та цибулю. Заморожені пельмені помістіть в сковорідку з розігрітою олією та обсмажте до рум'яної скоринки протягом декількох хвилин. Змішайте сметану і воду з натертим на дрібній тертці сиром, сіллю, перцем і подрібненим часником і зеленню. Додайте гриби з цибулею.

Популярні новини зараз

В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Показати ще

Обсмажені пельмені розкладіть по горщиках. Повністю покрийте пельмені отриманим сметанно-грибним соусом. Запікати страву у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин. Апетитна скоринка вийде, якщо на 5 хвилин забрати з горщиків кришки.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, торт "Крем-брюле" без випікання підніме настрій кожному – готується просто, а виглядає приголомшливо. Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею без випікання

Як повідомляв портал "Знай.uа", абрикосове варення по-азербайджанськи — цей рецепт перевершить усі, які ви досі пробували. У вас вийдуть цілісні і кисленькі абрикоси в цукровому ароматному сиропі

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки