Салат "Нічний" його невідомий автор чи авторка назвали так, припустивши, що він ідеально підійде для вечірнього перекусу. Маючи в собі значну білкову складову, салат виходить дуже ситним, а свіжі овочі лише доповнюють страву.
Рецептом салату ділиться портал SM News, хоча це лише варіація на тему класичного нісуазу.
Інгредієнти
- Листя салату
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 3 столові ложки
- Винний оцет - чайна ложка
- Перець і сіль - за смаком
- Стручкова квасоля - 150 грам
- Солодкий перець - 1-2 штуки
- Цибуля - 1 середня цибулина
- Тунець - 1 банка
- Яйця - 1-2 штуки
-
Спосіб приготування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Стручкову квасолю відварюємо. Відразу після варіння залийте її холодною водою ,щоб вона не втратить колір.
Відварюємо яйця вкруту.
Для заправки в окремій мисці змішуємо масло, винний оцет, сіль, перець. Сюди ж додаємо пропущений через прес зубчик часнику. Все перемішуємо.
Тепер повертаємося до квасолі. Зливаємо холодну воду, а квасолю поміщаємо в салатник. Перець чистимо і нарізаємо соломкою, відправляємо в салатницю. Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо туди ж.
Добре все перемішуємо і заливаємо приготовленим соусом.
Банку тунця відкриваємо, зливаємо рідину і окремими шматочками викладаємо на салат. Яйця чистимо, ріжемо на четвертинки, додаємо в салат.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Легкий салат з морепродуктів: покроковий рецепт, який сподобається кожному.
Як повідомляв портал Знай.ua, "Мімоза" і "Шуба" поряд не стояли - як приготувати салат з тунцем, всього три складові.
Також Знай.ua писав, Весняний салат для імунітету — свіжа зелень та овочі захистять організм, бомбезний рецепт.