Кабачок дуже важливий овоч для українців. Це один з перших повноцінних літніх овочів, він смачний, поживний і багатий на клітковину. Його можна тушкувати, смажити, варити, готувати на пару, запікати, консервувати і навіть їсти сирим. Тим не менш, смажені кабачки з часниково-горіховою заправкою можуть стати вашою новою улюбленою стравою з кабачків чи цукіні. Тільки спробуйте і переконайтесь самі.
Рецептом кабачків ділиться портал SM News.
Інгредієнти:
кабачок;
3 зубчики часнику;
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
пучок петрушки;
пів склянки волоських горіхів;
соняшникова олія;
сіль;
Кабачок почистьте та наріжте шматочками будь-якої форми, але не надто дрібно.
Викладіть кабачки на сковороду одним шаром і обсмажте. Готові кабачки викладіть на тарілку..
Часник, і горіхи подрібніть, для цього можна використати блендер або ступку. Інгредієнти для заправки змішайте, посоліть і додайте трохи оливкової олії.
Додайте заправку в кабачки і перемішайте. Подавати можна як теплими, так і холодними.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Ніхто й не здогадається, з чого зроблені ці "ананаси" - тропічний фрукт з простого кабачка.
Як повідомляв портал Знай.ua, Повітряна запіканка з фаршем і овочами - готуємо в духовці за бабусиним рецептом.
Також Знай.ua писав, що Легкі деруни з кабачків змусять вас залишити картоплю на суп - простий рецепт за 5 хвилин.