М'яке шоколадне печиво приготувати дуже просто, а смак виходить надзвичайний. Ці популярні ласощі поєднують в собі ніжність, аромат і неймовірний смак шоколаду і печива.
Інгредієнти:
- 100 гр. вершкового масла
- 5 ст. л. какао
- 1 склянку борошна
- 1 склянка цукру
- 1 яйце
- 1 ч. л. розпушувача
Приготування:
В миску покласти масло кімнатної температури. Додати цукор і збити міксером — повинен вийти масляний крем. Збити 1 яйце, додати борошно, какао, ванілін і розпушувач. Знову збити. Отриману масу перекласти в пакет і залишити в холодильнику на 30 хвилин.
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
Остиглу масу вийняти з холодильника і сформувати невеликі кульки. Склянку з плоским дном обернути харчовою плівкою та роздушити нею кожну кульку. Повинно вийти печиво однакової форми. Випікати його слід в розігрітій духовці до 180 градусів близько 10 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, за таким рецептом дерунів ви ще не готували – хрусткі картопляні оладки по-німецьки. Приготування золотистих оладок з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою
Як повідомляв портал "Знай.uа", їжа богів — готуємо найсмачнішу рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейської холодної закуски з риби
Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки