Рецепт приготування дерунів по-німецьки не надто відрізняється від тих, до яких ми звикли, але декілька цікавих особливостей у нього є. Картопляні оладки виходять золотистими та пряними з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою
Інгредієнти:
- Картопля - 350 г
- Цибулю - 1 шт.
- Сіль - за смаком
- Мускатний горіх - 0,25 ч. л.
- Пшеничне борошно - 10 г
- Розпушувач - 3 г
- Чорний перець (мелений) - за смаком
- Яйце - 1 шт.
- Манка - 1 ч. л.
- Базилік - за смаком
- Соняшникова олія - 50 за смаком
- Йогурт - 150
Приготування:
Картоплю очистіть, натріть на великій тертці, покладіть в марлю і відіжміть зайву рідину в глибоку місткість. Очистіть і натріть на тертці цибулю, змішайте її зі збитим яйцем. Влийте отриману суміш в картопляну масу, додайте подрібнений базилік, спеції (крім солі), розпушувач, манку і борошно.
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Картопляний сік пропустіть через марлю, щоб позбутися від рідини і отримати крохмаль. Додайте його до картопляної маси і ретельно перемішайте. Безпосередньо перед смаженням додайте сіль. Викладайте картопляну масу у сковороду з розігрітою олією. Обсмажуйте оладки з двох боків до рум'яного кольору, а готові викладайте на паперові рушники.
Щоб приготувати соус, змішайте натуральний йогурт, подрібнений базилік і чорний мелений перець. Подавайте деруни потрібно теплими, доповнивши за бажанням сметанним соусом.
Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання
Як повідомляв портал "Знай.uа", їжа богів — готуємо найсмачнішу рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейської холодної закуски з риби
Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки