Грузинська страва — риба під гранатовим соком одразу подобається всім, хто тільки її спробує. Для цієї страви потрібна жирна риба — сьомга, осетрина, білуга, севрюга. Гранатовий сік надає білій рибі незвичайний рожевий колір та особливий смак.

Інгредієнти:

  • Риба (лосось) - 1 шт.
  • Сік (гранатовий) - 1,5 л
  • Кінза - 1 великий пучок
  • Часник (молодий) - 1 головка
  • Сіль (морська) - за смаком

Лосось, скріншот: YouTube

Приготування:

Рибу очистіть від нутрощів, кісток і шкіри. Наріжте великими кубиками. Для приготування соусу спершу дрібно наріжте часник і кинзу і перемеліть їх у ступці з морською сіллю. Перекладіть готову суміш у глибоку миску, залийте гранатовим соком і добре перемішайте.

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Окремо закип'ятіть в каструлі воду, покладіть в неї рибу і готуйте приблизно 1—2 хвилини. Виловіть один шматок і перевірте — риба повинна залишитися всередині сирою. Дістаньте рибу шумівкою і перекладіть в миску з соусом, щоб він повністю її покрив. Залиште на 30 хвилин, після чого можете подавати до столу.

Гранатовий сік, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання

Як повідомляв портал "Знай.uа", їжа богів — готуємо найсмачнішу рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейської холодної закуски з риби

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки