Грузинська страва — риба під гранатовим соком одразу подобається всім, хто тільки її спробує. Для цієї страви потрібна жирна риба — сьомга, осетрина, білуга, севрюга. Гранатовий сік надає білій рибі незвичайний рожевий колір та особливий смак.
Інгредієнти:
- Риба (лосось) - 1 шт.
- Сік (гранатовий) - 1,5 л
- Кінза - 1 великий пучок
- Часник (молодий) - 1 головка
- Сіль (морська) - за смаком
Приготування:
Рибу очистіть від нутрощів, кісток і шкіри. Наріжте великими кубиками. Для приготування соусу спершу дрібно наріжте часник і кинзу і перемеліть їх у ступці з морською сіллю. Перекладіть готову суміш у глибоку миску, залийте гранатовим соком і добре перемішайте.
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Окремо закип'ятіть в каструлі воду, покладіть в неї рибу і готуйте приблизно 1—2 хвилини. Виловіть один шматок і перевірте — риба повинна залишитися всередині сирою. Дістаньте рибу шумівкою і перекладіть в миску з соусом, щоб він повністю її покрив. Залиште на 30 хвилин, після чого можете подавати до столу.
Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання
Як повідомляв портал "Знай.uа", їжа богів — готуємо найсмачнішу рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейської холодної закуски з риби
Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки