Грузинська страва — риба під гранатовим соком одразу подобається всім, хто тільки її спробує. Для цієї страви потрібна жирна риба — сьомга, осетрина, білуга, севрюга. Гранатовий сік надає білій рибі незвичайний рожевий колір та особливий смак.
Інгредієнти:
- Риба (лосось) - 1 шт.
- Сік (гранатовий) - 1,5 л
- Кінза - 1 великий пучок
- Часник (молодий) - 1 головка
- Сіль (морська) - за смаком
Приготування:
Рибу очистіть від нутрощів, кісток і шкіри. Наріжте великими кубиками. Для приготування соусу спершу дрібно наріжте часник і кинзу і перемеліть їх у ступці з морською сіллю. Перекладіть готову суміш у глибоку миску, залийте гранатовим соком і добре перемішайте.
Хто не зможе передати показники лічильника: про що варто знати
Мінімальна пенсія у 2025 році: чи зростуть суми та як вона визначається
Через аномальну погоду Україна залишиться без популярного фрукту
Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку
Окремо закип'ятіть в каструлі воду, покладіть в неї рибу і готуйте приблизно 1—2 хвилини. Виловіть один шматок і перевірте — риба повинна залишитися всередині сирою. Дістаньте рибу шумівкою і перекладіть в миску з соусом, щоб він повністю її покрив. Залиште на 30 хвилин, після чого можете подавати до столу.
Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання
Як повідомляв портал "Знай.uа", їжа богів — готуємо найсмачнішу рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейської холодної закуски з риби
Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки