Вареники є однією з найбільш популярних і улюблених багатьма поколіннями українців національних страв. Українці готують їх з різноманітними начинками — з м'ясом, картоплею, грибами і капустою, а також із солодким сиром та свіжими ягодами. Рецепт вареників настільки ж простий, наскільки смачний готовий продукт.
Тісто для вареників
Інгредієнти для тіста:
- Вода 1 склянка
- Яйце 1 шт.
- Сіль 1/2 ч. л.
- Борошно 2 склянки
Приготування:
У злегка підігріту воду вбити яйце, посолити і ретельно розмішати. Поступово додати борошно і добре вимішати, щоб в результаті вийшло досить щільне та еластичне тісто. Обертаємо його в плівку і залишаємо на 30-40 хв. "дійти".
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Начинки для вареників
Солодка сирна
- 500 г сиру
- 1 яйце
- 2-3 ст. л цукру
- 0,5 ч. л. солі
- 1 ст. л. оливкової олії
Несолодка сирна
- 500 г сиру
- 1 яйце
- щіпка солі
Ягідна
- 500 г заморожених ягід
- 150 г цукру
М'ясна
- 350 г відвареного м'яса
- 2 цибулини
- рослинна олія
- сіль та перець за смаком
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання
Як повідомляв портал "Знай.uа", ніхто й не здогадається, з чого зроблені ці "ананаси" - тропічний фрукт з простого кабачка. Як приготувати
Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки