Існує безліч варіантів маринування помідорів на зиму, однак наступний рецепт дійсно особливий. Помідори виходять настільки смачними, що кожного року ви консервуватимете все більше і більше банок. Від такої смакоти будуть у захваті всі без винятку.
Читайте Знай у Google News!
Інгредієнти:
- Помідори
- Парасольки кропу
- 1 зубчик часнику
- Лавровий лист
- 1/4 солодкого перцю
- 2-3 розетки гвоздики
- Запашний перець горошком
- Перець чилі (невеликий шматочок)
- 1 склянка цукру
- 1 ст. л. солі
- 1 ст. л. лимонної кислоти
Приготування:
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Помідори помити і проколоти зубочисткою. На дно банки покласти кріп, гвоздику, лавровий лист, запашний, солодкий і гострий перець. Далі щільно вкласти в банку помідори, залити їх окропом і почекати поки вода охолоне.
Потім злити воду і додати до помідорів порізаний часник. В кінці додати сіль, цукор, лимонну кислоту і знову залити окропом. Тепер банку треба закрутити, перевернути і загорнути у щільне покривало, поки вона не охолоне.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання
Як повідомляв портал "Знай.uа", ніхто й не здогадається, з чого зроблені ці "ананаси" - тропічний фрукт з простого кабачка. Як приготувати
Також Знай.uа" писав, домашня натуральна ковбаса з печінки – ви й не згадаєте про магазинну. Домашня печінкова ковбаса перевершить усі ваші сподівання