Кабачок настільки універсальний овоч, що з нього можна зробити навіть дивовижний десерт. Ананаси з кабачків виходять відмінні і далеко не одразу їх можна відрізнити від натуральних. Такий "тропічний фрукт" можна додавати у десерти, салати або піцу. А в закрутку можна додавати й інші фрукти.
Інгредієнти:
- 1 кг кабачків (молодих)
- 350 мл ананасового соку
- 100 г цукру
- 0,5 ч. л. лимонної кислоти
- щіпка ваніліну
Приготування:
Кабачки помити і очистити від шкірки. Нарізати кільцями товщиною 1,5–2 см. З допомогою чарки вирізати середину та прибрати залишки насіння. Змішати в каструлі ананасовий сік, цукор, лимонну кислоту і ванілін. Додати кабачки, довести до кипіння і готувати ще 15 хвилин, періодично помішуючи.
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Тепер потрібно простерилізувати банки і розкласти в них кабачки. Залити киплячим сиропом і закатай кришками.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання
Як повідомляв портал "Знай.uа", з фрикадельками, класичний курячий та з макаронами — легкі весняні супи на будь-який смак. Чудове тріо — легкі супи на курячому бульйоні на будь-який смак
Також Знай.uа" писав, домашня натуральна ковбаса з печінки – ви й не згадаєте про магазинну. Домашня печінкова ковбаса, яка перевершить усі ваші сподівання