Кабачок настільки універсальний овоч, що з нього можна зробити навіть дивовижний десерт. Ананаси з кабачків виходять відмінні і далеко не одразу їх можна відрізнити від натуральних. Такий "тропічний фрукт" можна додавати у десерти, салати або піцу. А в закрутку можна додавати й інші фрукти.
Інгредієнти:
- 1 кг кабачків (молодих)
- 350 мл ананасового соку
- 100 г цукру
- 0,5 ч. л. лимонної кислоти
- щіпка ваніліну
Приготування:
Кабачки помити і очистити від шкірки. Нарізати кільцями товщиною 1,5–2 см. З допомогою чарки вирізати середину та прибрати залишки насіння. Змішати в каструлі ананасовий сік, цукор, лимонну кислоту і ванілін. Додати кабачки, довести до кипіння і готувати ще 15 хвилин, періодично помішуючи.
Ухилянтам змінять штрафи вже влітку: які оновлення будуть у "Резерв+"
Літо почнеться зі зростання тарифів: які платіжки збільшаться
"Ми готові далі воювати": після слів Чмута про те, що ще є ким і чим, українці вибухнули гнівом
Українцям спишуть комунальні борги: кому більше не надсилатимуть платіжок
Тепер потрібно простерилізувати банки і розкласти в них кабачки. Залити киплячим сиропом і закатай кришками.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання
Як повідомляв портал "Знай.uа", з фрикадельками, класичний курячий та з макаронами — легкі весняні супи на будь-який смак. Чудове тріо — легкі супи на курячому бульйоні на будь-який смак
Також Знай.uа" писав, домашня натуральна ковбаса з печінки – ви й не згадаєте про магазинну. Домашня печінкова ковбаса, яка перевершить усі ваші сподівання