Сирники — один з найпопулярніших сніданків. Однак, під час їхнього приготування не рідко виникають труднощі. Ведуча шоу "У кого більше?" Анна Олицька поділилася ідеальним рецептом смачного сніданку.

"Мій секрет приготування сирників в тому, що я не додаю в них білки. З ними сирники виходять рідкі", — зізналася вона.

Анна Олицька, Новий канал

Інгредієнти:

  • сир (5% жирності) — 250 г;
  • сирок з родзинками — 200 г;
  • рисове борошно — 1 ст. л.;
  • жовток — 2 шт.;
  • ванільний цукор.

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

1. Спочатку змішайте сир 5% і солодкий сирок. Розімніть його виделкою так, щоб не залишилося великих грудок.

2. Відокремте жовтки від білків. Жовтки змішайте з сиром. Білки, що залишилися, можна використовувати для приготування омлету.

3. Всипте в сир рисове борошно та ванільний цукор і ретельно перемішайте. Повинна вийти однорідна маса.

4. Сформуйте з сирної маси невеликі коржі, обваляйте їх у борошні й обсмажте по 1-2 хвилини з кожного боку, до появи золотистої скоринки.

5. Подавати сирники можна за бажанням: зі сметаною, медом, йогуртом, варенням, фруктами або згущеним молоком.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ніж годували в радянських їдальнях.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам розповіли, як виробляють ванільний цукор.

Також "Знай.ua" писав, що в кафе Гонконгу продають морозиво зі смаком сльозогінного газу.