Інгредієнти:
- 250 г вареного рису
- 300 г відвареної яловичини
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 1 яйце
- 3 ст. л. вершкового масла
- 100 - 150 мл бульйону
- сіль за смаком
Приготування:
М'ясо та рис відварити до готовності заздалегідь. Цибулю дрібно нарізати, трохи протушкувати на сковороді на вершковому маслі з водою. Викласти цибулю в глибоку посудину, додати прокручене в м'ясорубці м'ясо і вершкове масло. Все ретельно перемішати, додати рис і знову вимішати. З'єднати яйце з бульйоном (підійде той, що залишився після варіння яловичини) і поступово вилити в рисово-м'ясну суміш.
Консистенція в результаті повинна бути середньою, тому слід контролювати кількість бульйону. Форму для запікання змастити вершковим маслом або рослинною олією. Викласти і розрівняти рисово-м'ясну масу. Зверху її можна змастити жовтком. Випікати в духовці 30-35 хвилин при 180 градусах до золотистої скоринки. Запіканку остудити у формі. Після остигання нарізати на порції і подавати зі сметаною або іншим соусом на ваш смак.
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання
Як повідомляв портал "Знай.uа", з фрикадельками, класичний курячий та з макаронами — легкі весняні супи на будь-який смак. Чудове тріо — легкі супи на курячому бульйоні на будь-який смак
Також Знай.uа" писав, швидкий торт зі сметанним кремом без випічки — ніжний десерт з найпростіших продуктів. Торт з крихти зі сметанним кремом виходить надзвичайно смачним і ніжним