Щавель в сезон часто додають у салати. Однак не менш смачним є рецепт літнього супу, який сподобається всій родині.
Інгредієнти:
- Щавель – 200 г
- Картопля – 3-4 штуки
- Варене яйце –2 штуки
- Рослинна олія (оливкова або соняшникова) – 1 столова ложка
- Сметана – за смаком
- Сіль – за смаком
Приготування:
2 літра фільтрованої води доводимо в каструлі до кипіння, солимо воду.
Картоплю необхідно очистити і дрібно нарізати. Його кинути в киплячу воду і варити близько 20 хвилин на маленькому вогні.
Головне за 24 серпня: українців "пакують" на блокпостах, ухилянти зіткнуться з небезпекою, а пенсію доведеться повернути
Неминуче зростання тарифів: на які послуги зростуть ціни
Більшість українців залишиться без пенсії: нові вимоги
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
поросяти, ягняти і раніше помиті листочки щавлю кинути в киплячу воду з картоплею.
Додати рослинне масло. Після закипання супу зняти його з вогню і дати настоятися 15-20 хвилин. Можна доповнити подачу.
Перед подачею додайте в тарілку з супом сметанку і половинку вареного яйця для краси.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, тесто, немов у пицейолы в Неаполі – швидкий рецепт, який завжди виходить.
Як повідомляв Знай. ua, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку.
Також Знай. ua писав, що картопля фрі без єдиної краплі олії рецепт, який змусить забути про фаст-фудах.