- яйця;
- зелень (цибуля зелена, кріп, петрушка);
- рослинна олія для смаження;
- сіль;
- перець;
- спеції за смаком.
Приготування:
Спершу необхідно зварити яйця — на порцію для 4 осіб, буде достатньо 6 яєць. Їх можна зварити заздалегідь ввечері, щоб зекономити час на приготування сніданку. Невеликий пучок кропу, петрушки та зеленої цибулі миємо та дрібно нарізаємо. Так само дрібно ріжемо яйця. Кладемо все у глибоку посудину. Солимо та перчимо за смаком. Тепер збиваємо одне яйце та все ретельно вимішуємо.
Сковороду змащуємо рослинною олією і розігріваємо на сильному вогні. З яєчного "фаршу" формуємо котлетки і обсмажуємо їх по 2 хвилини з кожного боку до утворення хрусткої скоринки. Такі котлети можна їсти як самостійне блюдо або використовувати для бутербродів.
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати ідеальні пончики — справжні американські донати від судді МастерШеф. Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом апетитних пончиків
Як повідомляв портал "Знай.uа", з фрикадельками, класичний курячий та з макаронами — легкі весняні супи на будь-який смак. Чудове тріо — легкі супи на курячому бульйоні на будь-який смак
Також Знай.uа" писав, швидкий торт зі сметанним кремом без випічки — ніжний десерт з найпростіших продуктів. Торт з крихти зі сметанним кремом виходить надзвичайно смачним і ніжним