Минтай під маринадом з овочів це смачно і корисно водночас. Риба повинна бути присутня в раціоні кожної людини. Минтай за цим рецептом виходить неймовірно смачним і соковитим.
Інгредієнти:
- минтай - 1 шт.
- лук 1 - шт.
- морква - 1 шт.
- томатна паста - 2 ст. л.
- вода - 1 склянку
- цукор - 0.5 ч. л.
- сіль, перець за смаком
- лавровий лист - 1 шт.
- олія рослинна - 2 ст. л.
Приготування:
Нарізати цибулину півкільцями, а моркву натерти на великій тертці. Минтай очистити, промити і просушити. Тушку риби нарізати невеликими порційними шматочками. На розігрітій сковороді підсмажити минтай до рум'яної скоринки.
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Приготувати маринад з води, томатної пасти, моркви і цибулі. Влити маринад в сковороду. Додати лавровий лист, сіль, цукор і перець. Тушкувати рибу потрібно 30 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати ідеальні пончики — справжні американські донати від судді МастерШеф. Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом апетитних пончиків
Як повідомляв портал "Знай.uа", ситний турецький суп з червоної сочевиці — страва, яка зарядить енергією на весь день. Готується швидше, ніж квасоля чи горох – оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці
Також Знай.uа" писав, з яблук, бананів та лаваша — прості рецепти домашніх натуральних чипсів. Приготування дієтичних чипсів з натуральних продуктів в духовці