Якщо правильно підготувати всі інгредієнти, улюблена традиційна страва українців борщ оже вийти в рази смачнішим і наваристішим. У кожної господині є свій неповторний рецепт борщу, який вона безумовно тримає в секреті. Але помилки в приготуванні все роблять одні і ті ж. Незважаючи на те, що борщ — найпопулярніша українська страва, не всі знають деякі секрети, щоб покращити смак.
Смак борщу у багато залежить від картоплі. Не все знаю, що шматувати картоплю — псувати смак страви. Значення цього овочі в рецепті борщу багато хто недооцінює. Адже від того, як буде нарізаний картопля, залежить наваристого. Секрет простий. Картоплю не потрібно різати кубиками, як багато хто звик, а досить розрізати її навпіл.
В картоплі міститься крохмаль і якщо її дрібно нарізати, то крохмаль виварюється, а якщо заздалегідь зварити картоплю, а потім додати в борщ, то овоч загустит бульйон, борщ буде наваристим. Крім того, якщо картоплю нарізати дрібно, то в неї не залишиться нічого корисного, і користі від борщу не буде ніякої.
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Ще один маленький секрет стосується буряка. Не треба підсмажувати для борщу весь буряк, частину слід залишити сирої і додавати її в борщ після капусти, щоб додати страві приємний відтінок.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше дієтолог розповіла, як правильно їсти вуглеводи, щоб схуднути.
Також повідомлялося, як схуднути без підрахунку калорій і мук. Корисні поради від фітнес-тренера.
Крім цього, мама 3-х дітей розкрила секрет, як швидко перетворитися і скинути зайву вагу.