Якщо правильно підготувати всі інгредієнти, улюблена традиційна страва українців борщ оже вийти в рази смачнішим і наваристішим. У кожної господині є свій неповторний рецепт борщу, який вона безумовно тримає в секреті. Але помилки в приготуванні все роблять одні і ті ж. Незважаючи на те, що борщ — найпопулярніша українська страва, не всі знають деякі секрети, щоб покращити смак.
Смак борщу у багато залежить від картоплі. Не все знаю, що шматувати картоплю — псувати смак страви. Значення цього овочі в рецепті борщу багато хто недооцінює. Адже від того, як буде нарізаний картопля, залежить наваристого. Секрет простий. Картоплю не потрібно різати кубиками, як багато хто звик, а досить розрізати її навпіл.
В картоплі міститься крохмаль і якщо її дрібно нарізати, то крохмаль виварюється, а якщо заздалегідь зварити картоплю, а потім додати в борщ, то овоч загустит бульйон, борщ буде наваристим. Крім того, якщо картоплю нарізати дрібно, то в неї не залишиться нічого корисного, і користі від борщу не буде ніякої.
Залишилось менше двох тижнів: власників квартир та будинків зобов'язали заплатити
З 1 вересня стартує виплата нової допомоги
Пенсіонерам доплатять 1000 гривень щомісяця
Польща змінила правила в'їзду для українців
Ще один маленький секрет стосується буряка. Не треба підсмажувати для борщу весь буряк, частину слід залишити сирої і додавати її в борщ після капусти, щоб додати страві приємний відтінок.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше дієтолог розповіла, як правильно їсти вуглеводи, щоб схуднути.
Також повідомлялося, як схуднути без підрахунку калорій і мук. Корисні поради від фітнес-тренера.
Крім цього, мама 3-х дітей розкрила секрет, як швидко перетворитися і скинути зайву вагу.