Усі, хто дивився рекламу в 90-х, знають, що таке смак райської насолоди. Пропонуємо вам рецепт, який подарує вам смак райської насолоди не будучи шоколадним батончиком. Зустрічайте, торт “Баунті”
Інгредієнти:
Для коржа:
4 яйця
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
200 г цукру
200 г борошна
Какао - 3 ст. Л.
Вершки 10% - 200 мл (щоб пропитати корж)
Для крему:
200 г кокосової стружки
150 г цукру
250 мл молока
150 г вершкового масла
Хід приготування:
Збийте яйця з цукром, десь 15 хв. Суміш має бути білосніжною. Борошно змішайте з какао порошком і дрібними порціями додавайте до збитих яєць. Спокійно і акуратно перемішуйте все.
Змажте форму маслом, вилийте тісто. Печіть при температурі 180 градусів до готовності.
Дістаньте корж, дайте йому охолонути.
У малій каструлі змішайте молоко з маслом та цукром. Поставте на вогонь та розтопіть масло. Туди ж засипте кокосову стружку, знову перемішайте. Доведіть суміш до кипіння і варіть 15 хв на повільному вогні. Не забувайте періодично розмішувати начинку.
Охололий корж розділіть на 2 частини, пропитайте вершками (за бажанням). Викладіть крем між двома пластами. Зверху можете прикрасити шоколадною глазур'ю чи шоколадною стружкою.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рецепт Царської сирної паски — навіть випікати нічого не потрібно, швидко і смачно.
Як повідомляв "Знай.uа" сніжний краб під яйцем — швидкий рецепт дивовижної закуски.
"Знай.uа" писав, закінчилася гречка, несіть макарони — простий рецепт швидкої пасти для ласунів.