Буженина - страва з запеченого зі спеціями шматка м'яса, зазвичай свинячого. Вона відома ще з праслов'янських часів. Їдять її як холодною, так і гарячою.
Оскільки Великдень знаменує собою закінчення Великого посту, то традиційно на нього готують м'ясні страви, у тому числі й буженину.
Багато хто вважає буженину складною стравою і боїться братися за її приготування, але дарма - засвоїти простий рецепт зможе кожний.
Блогерка Олена Єрмоленко пропонує такий рецепт.
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
М'ясо, краще задню частину, нашпигувати часником і розмарином, додати сіль, перець, спеції для гриля (також за смаком можна використати тим'ян, коріандр, суміш італійських трав тощо). Намазати гірчицею і залишити на 3 години в холодильнику. Потім у форму з м'ясом треба налити гарячої води і відправити все в духовку на температуру у 160 градусів до готовності.
Готовність страви можна перевірити штрикнувши її - сік, який витікає, має бути прозорим, а не рожевим.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рецепт Царської сирної паски — навіть випікати нічого не потрібно, швидко і смачно.
Як повідомляв "Знай.uа" сніжний краб під яйцем — швидкий рецепт дивовижної закуски.
"Знай.uа" писав, закінчилася гречка, несіть макарони — простий рецепт швидкої пасти для ласунів.