Незабаром світлий празник Великдень, а пізніше підуть і травневі заходи. Так от, якщо ви хочете накрити свій святковий стіл чимось незвичайним, то варто спробувати приготувати картопляні башточки.
Після того, як їх викласти на страву зелень або молоде салатне листя – очей не відірвати. Спеціально для наших читачів найшвидкіший і найпростыший спосіб приготувати картопляні башточки.
Що нам потрібно:
-Картопля - 500 р.
Нічого повертати не потрібно: податкова скасує українцям всі борги, але є умова
Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
-Сир Пармезан - 50 г
-Оливкова олія
-Розмарин
-Петрушка
-Шавлія
-Сіль і перець
Для цієї страви можна підготувати заздалегідь: змастити форму, натерти-нарізати картоплю, змішати її з оливковою олією і зберігати в контейнері або пакеті в холодильнику. Перед запіканням вийняти з холодильника, щоб картопля прийняла кімнатну температуру, потім посолити, додати спеції і трави, викласти у форму і запекти. Все це займе не більше 5 хвилин.
Як готувати:
В ступці подрібнюємо ароматні трави з сіллю і перцем. Картоплю нарізаємо на тонкі скибочки. На деко покладіть пергаментний папір, викладаємо по одній скибочці картоплі. Полийте трохи маслом і посипаємо травами й тертим сиром. Потім на кожен шматок покладіть другий і повторіть все як з першим робили. Таким же чином продовжуємо далі вибудовувати башточку приблизно до 4 см. Ставимо готуватися на 30 хвилин в духовку при температурі 200 градусів. Ось і все, смачний і красивий гарнір готовий.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рецепт Царської сирної паски — навіть випікати нічого не потрібно, швидко і смачно.
Як повідомляв Знай.uа сніжний краб під яйцем — швидкий рецепт дивовижною закуски.
Знай.uа писав, закінчилася гречка, несіть макарони — простий рецепт швидкої пасти для ласунів.