Напевно, на світі немає такої людини, яка би встояв перед випеченими і ніжними пончиками. Часу, щоб продемонструвати домашнім свої кулінарні здібності, у нас з вами тепер предостатньо. Ми б хотіли поділитися з вами рецептом дуже ніжного і неймовірно смачного десерту.
Отже, нам знадобляться наступні інгредієнти:
-
Борошно пшеничне 2 склянки ;
-
Сухі дріжджі 15 м;
Популярні новини заразМасштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
-
Тепла вода 150 мл;
-
Цукор пісок 1 ст л;
-
Куряче яйце 1 шт;
-
Крупа манна 100 гр;
-
Соняшникова олія 2 ст. л;
-
Ванілін;
-
Цедра 1 апельсина;
Як приготувати пончики
-
Змішайте в мисці дріжджі, цукор, воду, склянку борошна. Накойте рушником і залиште на 10 хвилин;
-
Міксером збийте яйця з маслом і ваніліном;
-
Додайте яєчну суміш і манку в опару і ретельно розмішайте;
-
Тепер додайте борошно і цедру. Замісіть тісто так, щоб воно вийшло м'яким і еластичним;
-
Розтягніть тісто на столі. Використовуйте круглу форму, щоб вирізати заготовки;
-
В сковорідку налийте ⅔ об'єму масла і розігрійте;
-
Обсмажте пончики до золотистого кольору;
-
Перекладіть на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир;
-
Готову страву притрусіть цукровою пудрою.
Подавати пончики можна з варенням, сиропом, шоколадом або будь-яким іншим соусом на ваш смак.
Смачного!