У шеф-кухара є знаменитий бургер-ресторан в Лас-Вегасі, тому він, ймовірно, найкраща людина, яку треба послухати, якщо ви хочете, щоб ваші котлети були правильними.

У відео на YouTube, яке подивилися 10 мільйонів разів, професіонал зняв кришку зі свого «ідеального» рецепта бургера.

Бургер // фото Getty Images

Він також виявив шість помилок, які роблять домашні кухарі при приготуванні бургерів.

1. Використання одного виду м'яса

Хочете, щоб ваші гамбургери "розірвалися" від аромату?

Популярні новини зараз

Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

Бургер // фото Getty Images

Ви повинні купити м'ясо хорошої якості - і переконайтеся, що змішали кілька різних шматків разом.

Гордон додає курча, щоб котлети були соковитими, а також яловичий фарш і грудинку.

Шеф-кухар сказав: «Секрет ідеального бургера - це суміш.

«У нас є курча, яловичий фарш і трохи грудинки.

2. Дати їм достатньо часу

Бургер // фото Getty Images

Відмінно сформовані і укріплені гамбургери Гордон залишає на ніч.

Він також дбає про те, щоб приправити пиріжки заздалегідь.

Зірка «Пекельної кухні» пояснив: "Насамперед, приправте це".

«Тоді змішайте це разом з невеликою кількістю яйця, яке склеїть їх разом.

«Постарайся зробити це напередодні і поставити їх в холодильник, щоб вони залишалися красивими і твердими.

«Таким чином, вони не розпадаються, коли ви кладете їх на гриль».

Бургер // фото Getty Images

3. Ламати гамбургер

Щоб не допустити розбивання гамбургера, переконайтеся, що ви змастили гриль маслом, щоб запобігти його прилипання.

Потім, коли котлети готуються, не піддавайтеся бажанню штовхати їх шпателем.

Як тільки м'ясо приготоване на одній стороні, переверніть його і залиште до тих пір, поки ви не будете готові до подачі.

Гордон додав: «Чим більше ви рухаєте, тим більше у вас шансів розламати бургер».

4. Підсмажувати булочки?

Ніхто не любить нудний бургер.

Не забудьте підсмажити булочки.

Бургер // фото Getty Images

Шеф-кухар пояснив: «Чому ми смажимо булочки?

«Тому що немає нічого гіршого мокрої булочки.

«Якщо ви підсмажуєте булочку, вона стає красивою і свіжою і захищає бургер».

5. Не забути додати масло

Ваші бургери можуть виглядати некрасивими, якщо ви не покриваєте їх маслом.

Цей додатковий крок робить їх все смачніше і смачніше.

Гордон сказав: «Зараз в моєму бургер-ресторані в Лас-Вегасі ми поливаємо гамбургери девонширським маслом.

Гордон Рамзі \\ фото Getty Images

«Сьогодні ми збираємося злегка змастити бургери маслом. Полум'я карамелізує масло і додає чудового кольору. Це робить гамбургери такими смачними".

6. Не достатньо приправи

Кожен кухар скаже вам, що приправа має першорядне значення.

Це допомагає поліпшити смак і повинно дати вашим стравам кращий баланс.

Гордон додав: "Злегка приправте їх на грилі"

"Перша частина приправи перед приготуванням, друга частина буквально перед тим, як ви їх зняли"

Бургер // фото Getty Images

«Це дійсно важливо!».

Як тільки ви ознайомитеся з цими основними правилами, ви можете зібрати свій бургер.

У своєму відео на YouTube Гордон кладе в булочки смажену цибулю, салат і гірчицю.

Можливості наповнення безмежні - від авокадо до бекону і сиру.

Так що обов'язково пам'ятайте про це наступного разу, коли ви будете готувати фаст-фуд.