Більшість із нас любить піцу, навіть якщо соромиться у цьому зізнатись. Здається, що лише піца приготована професіоналами може бути смачною, проте це лише некорисний міф. Італія, батьківщина цієї страви, й Америка, країна, яка максимально якісно і кількісно розвинула і переосмислила традиції приготування тіста і начинки. Пропонуємо вам легкий і доволі швидкий рецепт приготування тіста на кефірі.
Інгредієнти:
Кефір - 250 мл
Борошно - 400-450 г
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Олія соняшникова - 2 ст. л.
Сіль - 0,5 ст.л.
Цукор - 0,5 ст.л.
Етапи приготування:
Додайте в кефір куряче яйце
У масу висипаємо цукор, сіль і дві ложки олії
Далі - просійте борошно, обережно все змішайте. Не поспішайте і висипайте борошно маленькими порціями - це дасть гарантію, що ваше тісто не матиме комочків. Краще використовуйте ложку, проте можна і віничок для збивання. Мусить вийти однорідна маса.
Після цього можете дістати тісто з посудини і розім'яти руками. Якщо потрібно - додавайте борошно. Ваша мета - розкатати його до такого стану, коли тісто припинить липнути до рук.
Після цього розпочинайте формувати “млинець”, на якому розміщуйте соус і начинку за смаком.
Великою перевагою цього рецепту є відсутність необхідності залишати тісто “постояти”. Тісто на кефірі готове відразу після того, як ви його замісите, що може допомогти зекономити час.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше українка нарвалася на "живе м'ясо" у популярному закладі, фото.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Міні-піца на хлібі: найшвидший рецепт.
Також "Знай.ua" писав, що українцям підсунули "волохату" піцу у пристойному закладі – приємного апетиту.