Більшість із нас любить піцу, навіть якщо соромиться у цьому зізнатись. Здається, що лише піца приготована професіоналами може бути смачною, проте це лише некорисний міф. Італія, батьківщина цієї страви, й Америка, країна, яка максимально якісно і кількісно розвинула і переосмислила традиції приготування тіста і начинки. Пропонуємо вам легкий і доволі швидкий рецепт приготування тіста на кефірі.
Інгредієнти:
Кефір - 250 мл
Борошно - 400-450 г
Нові правила мобілізації, з ТЦК дозволять не контактувати: що готують чоловікам
Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
Олія соняшникова - 2 ст. л.
Сіль - 0,5 ст.л.
Цукор - 0,5 ст.л.
Етапи приготування:
Додайте в кефір куряче яйце
У масу висипаємо цукор, сіль і дві ложки олії
Далі - просійте борошно, обережно все змішайте. Не поспішайте і висипайте борошно маленькими порціями - це дасть гарантію, що ваше тісто не матиме комочків. Краще використовуйте ложку, проте можна і віничок для збивання. Мусить вийти однорідна маса.
Після цього можете дістати тісто з посудини і розім'яти руками. Якщо потрібно - додавайте борошно. Ваша мета - розкатати його до такого стану, коли тісто припинить липнути до рук.
Після цього розпочинайте формувати “млинець”, на якому розміщуйте соус і начинку за смаком.
Великою перевагою цього рецепту є відсутність необхідності залишати тісто “постояти”. Тісто на кефірі готове відразу після того, як ви його замісите, що може допомогти зекономити час.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, раніше українка нарвалася на "живе м'ясо" у популярному закладі, фото.
Як повідомляв портал "Знай.ua", Міні-піца на хлібі: найшвидший рецепт.
Також "Знай.ua" писав, що українцям підсунули "волохату" піцу у пристойному закладі – приємного апетиту.