Так що ж такого чарівного в чарівному листковому курячому пирозі? Що ж, подумайте про пиріг з куркою, в якому вам не потрібно насправді робити тісто для чарівної скоринки (або купувати його і розкачувати), і все ж ви все одно отримаєте листковий і смачний пиріг з скоринкою. Це як чари. З кількома простими інгредієнтами і деякими розумними нашаруваннями, це саме те, що ви отримуєте з Чарівним Курячим Пирогом!
Листковий курячий пиріг починається з кубиків вершкового масла в нижній частині форми для випічки, яку ви кладете в духовку, поки воно не розтане. Ви кладете шматочки курки на розтоплене масло ...
… Потім кілька змішаних овочів і нарізану цибулю. (Це роблять для досить класичної начинки пирога.)
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Далі йде сир чеддер, який не зовсім класичний, але ніхто не скаржився на додавання сиру. Це зробить ваш Листковий курячий пиріг ще смачніше.
І тоді починаються чари! Ви збиваєте разом трохи готової суміші для млинчиків і молока і виливаєте його поверх шарів, які ви створили.
Далі йде шар курячого бульйону і вершки курячого супу, які збивали разом.
Під час випічки листкового курячого пирога, шари супу і тіста об'єднуються в скоринку, а частина рідини опускається до самого дна, оточуючи овочі і м'ясо пікантним соусом.
Невелике уточнення від автора рецепту – вам не потрібно витрачати якийсь час на плиті, щоб створити начинку, вам не потрібно робити нарізку або викочувати тісто – і все ж ви в кінцевому підсумку отримуєте багаторівневу випічку, від якої буде в захваті вся ваша сім'я.
Інгредієнти
6 столових ложок вершкового масла, кубиками
2 чашки готової суміші для млинчиків
1 1/2 склянки молока
1 1/2 чашки курячого бульйону
1 банку вершків курячого супу
2 чашки вареної курки, подрібнені
2 чашки свіжих або заморожених змішаних овочів
1/2 білої цибулі, нарізаної
1 чашка тертого сиру чеддер
Підготовка
Розігріти духовку до 150°.
Покладіть масло на дно форми для випічки. Поставте блюдо в духовку, поки масло не розтане, потім дістаньте.
Тим часом змішайте молоко і пекарську суміш у великій мисці. Відкласти в сторону.
В окремій мисці змішайте курячий бульйон і суп. Відкласти в сторону.
Розкладіть запіканку в шари, як зазначено вище, але не перемішуйте.
Спочатку рівномірно розподіліть курку з розтопленим маслом. Викладіть овочі рівномірно на курку, а потім цибулю.
Рівномірно посипте сиром цибулю, потім рівномірно налийте рідку суміш для млинчиків. Вилийте суміш бульйону з суміші.
Випікати до тих пір, поки верх не зарум'яниться, 45-50 хвилин. Дайте відпочити 10 хвилин перед подачею на стіл.
Насолоджуйтесь вашим листковим курячим пирогом!
Рецепт взято з порталу 12 томатів.
Також ми писали кілька порад, як ви чудово можете урізноманітнити свій ранок з допомогою кабачка.
Крім того, Знай розповідав прості секрети про звичайну гречку - вони точно варті вашої уваги.
А для десерту чудово підійде розкішний шоколадний торт на сковороді і без зусиль - крутіше, ніж на "Майстер Шеф".