Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 1 склянка цукру
- 100 г вершкового масла
- 2 яйця
- 500 г борошна
- 2 ч. л. соди
- 2 ст. л. меду
- для крему:
- 1,5 склянки цукру
- 150 г вершкового масла
- 1 яйце
- 2 ст. л. борошна
- 2 склянки молока
Популярні новини зараз
Показати ще
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Приготування:
- Перед вами найкращий домашній рецепт торта з медовими коржами і заварними кремами. Зробити класичний смачний торт з медом на молоці дійсно дуже просто. Для того щоб спекти торт ще смачніше медовика ми будемо використовувати молочний заварний крем, яким потрібно ретельно змастити коржі. Вам точно сподобається цей пиріг з медовою начинкою.
- Починаємо з того, що кладемо 2 повні ложки меду в каструльку і 2 чайні ложки соди, підігріваємо масу, перемішуємо. Поступово додаємо вершкове масло, цукор. Проварюємо як би тісто, постійно розмішуючи. Каструля повинна стояти на водяній бані. Потім знімаємо з плити. Злегка остуджуємо. Додаємо по одному яйця і добре розмішуємо.
- Тепер цю масу перекладаємо в ємність і додаємо до неї 3 - 4 склянки просіяного борошна.
- Замішуємо тісто. Воно буде нагадувати теплий пластилін.
Прибираємо його в холодильник хвилин на 20, щоб воно трохи затверділо. Дуже важливо зробити крем правильно. - після цього часу дістаємо тісто, ділимо його на 6 частин і знову прибираємо в холодильник на 10 хвилин.
- Після цього розкачуємо кожен шматочок відразу на промазанный маслом деко і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 7-10 хвилин. Так випікаємо всі коржики.
- Після цього готуємо крем. Для цього всі компоненти змішуємо, збиваємо їх і ставимо на повільний вогонь і підігріваємо до загустіння. Потім додаємо 150-200 грам вершкового масла, збиваємо, потім охолоджуємо. Крем готовий.
- Ретельно промазуємо все коржі і складаємо їх один на одного.
- На ніч ставимо в холодильник щоб торт як слід просочився. Він повинен просочуватися мінімум 8 годин.
- Бісквітний тортик з медових коржів готовий. Зберігати слід теж в холодильнику. Приємного апетиту!