Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 600 р курячих філе
- 250 г печериць
- 2 зубчики часнику
- 1 г зелені
- 6 перепелиних яєць
- 100 г твердого сиру
- сіль за смаком
- перець гострий мелений за смаком
- 2 ст. л. рослинного масла
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Приготування:
Курячі рулети з грибами і сиром - це простий рецепт з фото, який зможе приготувати кожен. Гарячі м'ясні рулети з печерицями (можна замінити лисичками) можна запекти у фользі або обсмажити на сковороді. Смажені, фаршировані рулети з курки виходять більш жирними. Все що вам знадобиться - це курка, трохи грибів, яйця і, звичайно ж, сир. Такі рецепти люблять всі. Приступимо.
- Для приготування рулету нам потрібна одна ціла куряча грудка або куряче філе (2 шт). Якщо у вас була грудка на кісточці, тому для початку позбавляємося від кісточок. А потім зрізаємо залишилися тоненькі кістки і шкіру.
Грудку розрізати на 2 філе. На кожному філе робимо надріз не доходячи до протилежного краю і розкриваємо філе як книжку. - Кожну з грудок відбиваємо в пласт товщиною близько 5 мм.
- Приправляємо курячий шар сіллю, перцем, улюбленими спеціями і залишаємо хвилин на 20 при кімнатній температурі, загорнуті в харчовій плівці (якщо плануєте залишати на довше, тоді ставте в холодильник).
- Поки філе просочується спеціями, займемося начинкою курячого страви. Гриби ріжемо тоненькими пластинками і готуємо на рослинному маслі до готовності.
- Часник і зелень швидко дрібно ріжемо.
- Часник з зеленню додаємо до грибів, приправляємо сіллю і перцем, перемішуємо і знімаємо з вогню.
- Сир натираємо на тертці. Змішуємо разом печериці (вони повинні попередньо трохи охолонути, що б сир не розплавиться) та сир. Начинка до курячої грудки готова.
- Збираємо рулет. На кожне філе не доходячи до самих краєм викладаємо шар грибної начинки, зверху на начинку викладаємо 3 варених круто перепелині яйця. З яйцем рулет буде більш соковитий.
- Звертаємо філе в щільний рулет.
- Що б рулет добре тримав форму, я його ще додатково перев'язала ниткою (можна зробити рулет на шпажках). Загортаємо кожен рулет окремо у фольгу і запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці близько 25-30 хвилин до готовності.
- Готового рулету даємо трохи охолонути.
- Нарізаємо на шматочки і подаємо до столу. Смачно як у теплом, так і в холодному вигляді. Покроковий рецепт рулету з куркою, грибами і яйцями готовий. Приємного апетиту!