Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

  • 2 ст.л. оливкової олії
  • спеції за смаком
  • 2-3 буряка
  • 150 г листя салату
  • 100 г сиру фета
  • кунжут за смаком

Популярні новини зараз

Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися

Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025

Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки

Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам

Показати ще

Приготування:

Все, що вам знадобиться для приготування цього салату - це буряк, фета, листя салату, кунжут та оливкова олія.

  1. Завчасно запікаємо буряк і залишаємо його повністю застигнути.
  2. Тепер для початку беремо салатну миску та відправляємо в неї уже мите сухе салатне листя. Воно повинне бути середнього розміру. Пам’ятайте, інколи салатне листя краще рвати руками, а не різати.
  3. Буряк чистимо і нарізаємо. Найкраще буде дивитися кубиками чи брусочками. Після цього відправляємо його в салатницю.
  4. Дістаємо фету безпосередньо перед нарізкою. Нарізаємо сир ножем, змоченим у гарячій воді. Таким чином у вас вийдуть ідеально рівні кубики. Додаємо фету у салат.
  5. Для заправки використовуємо оливкову олію та суміш прованських трав. Можемо додати у салат кунжут для смаку.
  6. Тепер просто перемішуємо салат та подаємо. Смачного!