Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
- 2 ст.л. оливкової олії
- спеції за смаком
- 2-3 буряка
- 150 г листя салату
- 100 г сиру фета
- кунжут за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Приготування:
Все, що вам знадобиться для приготування цього салату - це буряк, фета, листя салату, кунжут та оливкова олія.
- Завчасно запікаємо буряк і залишаємо його повністю застигнути.
- Тепер для початку беремо салатну миску та відправляємо в неї уже мите сухе салатне листя. Воно повинне бути середнього розміру. Пам’ятайте, інколи салатне листя краще рвати руками, а не різати.
- Буряк чистимо і нарізаємо. Найкраще буде дивитися кубиками чи брусочками. Після цього відправляємо його в салатницю.
- Дістаємо фету безпосередньо перед нарізкою. Нарізаємо сир ножем, змоченим у гарячій воді. Таким чином у вас вийдуть ідеально рівні кубики. Додаємо фету у салат.
- Для заправки використовуємо оливкову олію та суміш прованських трав. Можемо додати у салат кунжут для смаку.
- Тепер просто перемішуємо салат та подаємо. Смачного!