Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
- 2 ст.л. оливкової олії
- спеції за смаком
- 2-3 буряка
- 150 г листя салату
- 100 г сиру фета
- кунжут за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Приготування:
Все, що вам знадобиться для приготування цього салату - це буряк, фета, листя салату, кунжут та оливкова олія.
- Завчасно запікаємо буряк і залишаємо його повністю застигнути.
- Тепер для початку беремо салатну миску та відправляємо в неї уже мите сухе салатне листя. Воно повинне бути середнього розміру. Пам’ятайте, інколи салатне листя краще рвати руками, а не різати.
- Буряк чистимо і нарізаємо. Найкраще буде дивитися кубиками чи брусочками. Після цього відправляємо його в салатницю.
- Дістаємо фету безпосередньо перед нарізкою. Нарізаємо сир ножем, змоченим у гарячій воді. Таким чином у вас вийдуть ідеально рівні кубики. Додаємо фету у салат.
- Для заправки використовуємо оливкову олію та суміш прованських трав. Можемо додати у салат кунжут для смаку.
- Тепер просто перемішуємо салат та подаємо. Смачного!