Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 250 г сиру кисломолочного сиру
- 2 ст.л. молока
- 4 ст.л. вівсянки
- 1 ст.л. висівок
- 1 яйце
- кокосова стружка
- 0,5 чашки заморожених вишень без кісточок
- ванілін
Популярні новини зараз
Показати ще
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Приготування:
- Розминаємо кисломолочний сир з яйцем. Вливаємо до нього молоко та розмішуємо.
- Вівсянку необхідно подрібнити на борошно за допомогою блендера або кавомолки. Додаємо її в сир, також всипаємо висівки та ванілін. Добре вимішуємо. Далі розділяємо суміш на дві частини. Беремо одну частину тіста, формуємо невеликі кульки й, приплюснувши, формуємо з них печиво. Перед тим, як відправити його на деко, застелене пергаментом, добре посипаємо печиво кокосовою стружкою.
- Другу порцію печива можна зробити з ароматними вишнями. Протягом сезону, звичайно, варто брати свіжі стиглі ягоди, в інший час підійдуть заморожені. Вони теє будуть смакувати що треба.
- Ягоди додаємо в масу, перемішуємо. Викладаємо на деко печиво, формуємо його за допомогою ложки.
- Випікаємо печиво швидко: розігріваємо духовку до 180 градусів та випікаємо протягом 15 хвилин. Смачного!