Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
чорний перець
150 мл молока
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
1 цибуля
1 морква
сіль за смаком
1 пучок петрушки
200 г картоплі
300 г червоної риби
Приготування:
1. Розрізаємо рибу на великі шматки, але щоб вони вмістилися в каструлю. Додаємо очищену розрізану навпіл цибулину, перець горошком, лавровий лист, дрібку солі.
2. Доводимо до кипіння та варимо після цього 30 хвилин. Нагрівання повинне бути таким, щоб бульйон слабо кипів. Кришку трохи відкриваємо.
3. Проціджуємо бульйон, щоб видалити з нього невеликі кісточки. Цибулю, спеції викидаємо.
4. Розбираємо рибу. Викидаємо всі кісточки, м’якоть подрібнюємо. Картоплю нарізаємо кубиком.
5. Цибулю подрібнюємо напівкільцями.
6. Моркву нарізаємо кубиками.
7. Картоплю викладаємо у бульйон. Варимо до його напівготовності.
8. Додаємо цибулю і моркву. Варимо до готовності всіх овочів.
9. Тепер вливаємо молоко, кладемо шматочки риби та доводимо до кипіння.
10. Всипаємо подрібнену зелень, солимо, перчимо та знімаємо із вогню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих крильців у пиві.