Час приготування: 1 година
Порції: 2
Інгредієнти:
рослинна олія
чорний перець
Останній шанс урятувати свої гроші: Ощадбанк закриває старі карти, що робити до 1 липня
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
2 зубчики часнику
сіль за смаком
300 г печериць
400 г картоплі
150 г цибулі
Приготування:
1. Кожну цибулину розрізаємо на чотири частини. Потім подрібнюємо її четвертиною колечка завтовшки 5 мм.
2. Гриби нарізаємо пластинками приблизно такої ж товщини. Смажимо гриби одразу після початкової обробки.
3. Цибулю обсмажуємо на олії 3-4 хвилини. Вона ще залишатиметься твердою, але це нормально. При подальшому обсмаженні з грибами цибуля ще встигне достатньо розм’якнути.
4. Додаємо шампіньйони. Обсмажуємо при помірному нагріванні гриби до потемніння. Сковорідку не накриваємо кришкою.
5. Картоплю також нарізаємо часточками-четвертинками завтовшки 3-5 мм.
6. Смажимо картоплю окремо. Викладаємо її в розігріту олію та смажимо до готовності.
7. Тепер поєднуємо гриби з картоплею, додаємо подрібнений часник. Також додаємо сіль та перець.
8. Перемішуємо та обсмажуємо все разом ще 2-3 хвилини.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з пекінської капусти і моркви.