Час приготування: 1 година
Порції: 2
Інгредієнти:
рослинна олія
чорний перець
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
2 зубчики часнику
сіль за смаком
300 г печериць
400 г картоплі
150 г цибулі
Приготування:
1. Кожну цибулину розрізаємо на чотири частини. Потім подрібнюємо її четвертиною колечка завтовшки 5 мм.
2. Гриби нарізаємо пластинками приблизно такої ж товщини. Смажимо гриби одразу після початкової обробки.
3. Цибулю обсмажуємо на олії 3-4 хвилини. Вона ще залишатиметься твердою, але це нормально. При подальшому обсмаженні з грибами цибуля ще встигне достатньо розм’якнути.
4. Додаємо шампіньйони. Обсмажуємо при помірному нагріванні гриби до потемніння. Сковорідку не накриваємо кришкою.
5. Картоплю також нарізаємо часточками-четвертинками завтовшки 3-5 мм.
6. Смажимо картоплю окремо. Викладаємо її в розігріту олію та смажимо до готовності.
7. Тепер поєднуємо гриби з картоплею, додаємо подрібнений часник. Також додаємо сіль та перець.
8. Перемішуємо та обсмажуємо все разом ще 2-3 хвилини.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з пекінської капусти і моркви.