Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 1 пекінська капуста
- 1 куряче філе
- 1 червона цибуля
- 1-2 гілочки петрушки
- 1 баночка кукурудзи
- 1 яйце
- 1 огірок
- половина банки ананасів
- оливкова олія або майонез за смаком
- лимонний сік за смаком
- сухарики за смаком
- сіль за смаком
- орегано за смаком
- чорний мелений перець за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Приготування:
- Для приготування цього салату ви можете змінювати, додавати або прибирати різні інгредієнти, в залежності від особистих уподобань. Ми будемо використовувати ананаси, огірок і яйця як додаток.
- Для початку пекінську капусту нарізаємо у вигляді тонкої соломки.
- Далі трохи відбиваємо куряче філе, перчимо і солимо. Потім обсмажуємо на сковороді до золотистої скоринки і повної готовності.
- Тепер подрібнюємо інші інгредієнти: ананаси, яйце, огірок, цибулю, петрушку.
- Змішуємо все разом у великій салатниці. Потім додаємо зерна консервованої кукурудзи і сухарики, які можна посмажити самостійно зі звичайного білого хліба.
- Солимо за смаком салат і додаємо 1-2 щіпки сухого орегано. Змішуємо всі разом.
- Нарізаємо кубиками м'ясо і додаємо в салат.
- Заправляємо салат оливковою олією з лимонним соком, майонезом або іншим соусом. Так само за бажанням можна додати натертий сир. Приємного апетиту!