Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
380 г консервованої кукурудзи
240 г крабових паличок
Хто не зможе передати показники лічильника: про що варто знати
Пенсіонерів залишать без надбавки: в Україні змінять правила підвищення виплат
В Україні оновили важливий перелік для ВПО: від цього залежать виплати
Мобілізації не уникнуть: хто в першу чергу піде до ТЦК у квітні
300 г свіжої капусти
1 цибуля
1 ч.л. лимонного соку
сметана для заправки
сіль, перець за смаком
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо капусту. За бажанням, замість білокачанної можна взяти пекінську капусту. Тоді смак салату буде ще більш ніжним та вишуканим.
2. Додаємо сік половинки лимона та перемішуємо.
3. Нарізаємо крабові палички квадратиками.
4. Дрібно нарізаємо середню цибулину.
5. З’єднуємо інгредієнти і додаємо кукурудзу. Солимо на свій смак.
6. Змішуємо рівні частини сметани та майонезу, заправляємо ними салат.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт коропа смаженого шматочками.