Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
380 г консервованої кукурудзи
240 г крабових паличок
Кінець зовсім близький: війна в Україні може закінчитися за кілька місяців, - експерт
Газу не вистачає: початок опалювального сезону відкладається
"Навіть не дивіться": у ТЦК застерегли українців від роликів з бусифікацією
Пенсіонери отримають нову грошову допомогу: кому, коли та скільки виплатять
300 г свіжої капусти
1 цибуля
1 ч.л. лимонного соку
сметана для заправки
сіль, перець за смаком
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо капусту. За бажанням, замість білокачанної можна взяти пекінську капусту. Тоді смак салату буде ще більш ніжним та вишуканим.
2. Додаємо сік половинки лимона та перемішуємо.
3. Нарізаємо крабові палички квадратиками.
4. Дрібно нарізаємо середню цибулину.
5. З’єднуємо інгредієнти і додаємо кукурудзу. Солимо на свій смак.
6. Змішуємо рівні частини сметани та майонезу, заправляємо ними салат.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт коропа смаженого шматочками.