Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

380 г консервованої кукурудзи

240 г крабових паличок

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

300 г свіжої капусти

1 цибуля

1 ч.л. лимонного соку

сметана для заправки

сіль, перець за смаком

кукурудза

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо капусту. За бажанням, замість білокачанної можна взяти пекінську капусту. Тоді смак салату буде ще більш ніжним та вишуканим.

2. Додаємо сік половинки лимона та перемішуємо.

3. Нарізаємо крабові палички квадратиками.

4. Дрібно нарізаємо середню цибулину.

капуста

5. З’єднуємо інгредієнти і додаємо кукурудзу. Солимо на свій смак.

6. Змішуємо рівні частини сметани та майонезу, заправляємо ними салат.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт коропа смаженого шматочками.