Час підготовки: 10-20 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
- 200 г темного шоколаду
- 150 г жирної сметани
- 25 г вершкового масла
- 50 г какао-порошку
- кокосова стружка за смаком (або будь-які інші посипання на ваш смак)
- 2 ст. л. рому
- горіхи за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Приготування:
- Для того, щоб приготувати шоколадні вершково-трюфельні цукерки в миску шоколад ламаємо дрібними шматочками. Далі на повільному вогні доводимо до кипіння суміш жирної сметани, масла і рома, весь час помішуючи ложкою. Далі додаємо її в миску з шоколадом.
- все гарненько Розмішуємо і ставимо ганаш в холодильник.
- Через кілька годин дістаємо нашу шоколадну суміш і робимо з неї невеликі кульки. Щоб було легше, можна використовувати ложку.
- Тепер кульки занурюємо в какао, горіхи, какосовую стружку та інші присипки на ваш смак. Після приготування десерт зберігаємо в холодильнику.
- Шоколадні трюфелі можуть служити вам в якості окремого десерту у вигляді цукерок, так і доповнювати інші. Наприклад, ви можете використовувати трюфельні цукерки як прикраса для тортів.