Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 1 помідор
- 100 г чорного хліба
- 1,5 ст. л. оливок
- 2-3 ст. л. оливкової олії
- 1/2 цибулі фіолетового
- 1 ст. л. оцту
- сіль і перець за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Підвищення соціальних виплат: хто отримає більше грошей
Пенсіонерів залишать без надбавки: в Україні змінять правила підвищення виплат
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
Пенсіонерам виплатять доплати до дня народження: отримають до 10 тисяч гривень
Приготування:
- Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати особливий рецепт салату, який відмінно підійде під час посту. Панцанелла - відомий італійський салат зі свіжих інгредієнтів, які ідеально поєднуються між собою.
- Для приготування салату "Панцанелла" нам знадобляться такі інгредієнти: помідор, хліб, оливки, цибуля і спеції.
- Для початку хліб нарізаємо невеликими шматочками. Оцет розбавляємо в невеликій кількості води. Хліб розмочуємо. Після цього віджимаємо його. Викладаємо на деко і підсушуємо в духовці при невисокій температурі.
- Потім цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
- Помідор подрібнюємо кубиками.
- З'єднуємо разом хліб, цибуля, помідор. Додаємо оливки (або маслини). Можна використовувати їх повністю, розрізати навпіл або кільцями.
- Далі все заправляємо олією, солимо, перчимо. Перемішуємо.
В салат Панцанелла можна додавати селера, огірки, базилік, часник, моцарелу і інші продукти на ваш смак. Приємного апетиту!