Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порції: 4
Інгредієнти:
- 250 г печериць
- 100 г картоплі
- 70 г цибулі
- 70 г моркви
- 5 г зелені
- 100 г вершків
- 200 г води
- 20 г білого сухого вина
- 600 г житнього хліба
- 2 г часнику
- 20 г масла
- спеції за смаком
Приготування:
- Сьогодні ми покажемо вам дуже цікавий рецепт грибного крем-супу, який подається в хлібному горщику. Така подача виглядає не тільки дуже ефектно, а і має приємний смак. Суп з грибів готувати дуже просто і швидко. Подавати його можна до свята або просто як цікаву вечерю або обід. Обов'язково спробуйте приготувати цю страву і точно не пошкодуєте.
- Для приготування крем-супу з грибами нам знадобляться такі інгредієнти: шампіньйони, картопля, цибуля, морква, вершки, житній хліб, часник, масло і спеції. Так само радимо в супчик додати зелень за смаком. Приступимо.
- В першу чергу цибулю, моркву і гриби обсмажуємо на рослинному маслі на розігрітій сковороді на середньому вогні.
- Потім вливаємо вино і випаровуємо його наполовину. Потім додаємо воду і картоплю. Коли страва буде готове, збиваємо її блендером, солимо і перчимо за смаком.
- Після цього виливаємо вершки і залишаємо ще на 10 хвилин. З хліба зрізаємо верхівку, виймаємо м'якоть і запікаємо його в духовці до утворення приємної золотистої скоринки. Тепер заливаємо крем-суп в попередньо натертий зубчиком часнику хліб, прикрашаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!
Популярні новини зараз
Показати ще