Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

  • 800 г кролика
  • 2 ст. л. домашнього майонезу
  • 3 ст. л. сметани
  • 2 ст. л. вустерського соусу
  • 2 ч. л. гірчиці зернами
  • 2 ст. л. масла волоського горіха
  • прованські трави за смаком
  • мелений перець за смаком
  • 1 гілочка розмарину
  • сіль за смаком
  • 1 склянку молока

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Показати ще

Приготування:

Цього разу ми покажемо вам як цікаво урізноманітнити великодній стіл. Рецепт ніжного запеченого кролика з розмарином приємно здивує всіх гостей. Страва має приємний пряний смак і аромат. Кролика зовсім не складно готувати.

  1. Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: м'ясо кролика, домашній майонез, сметана, молоко, спеції та трави за смаком (прованські трави, розмарин, мелений перець). Приступимо.
  2. В саму першу чергу тушку кролика ріжемо на великі порційні шматочки. Потім заливаємо молоком і залишаємо на ніч у прохолодному місці.
  3. Тепер змішуємо в мисці майонез, сметану, роздавлений часник, вустерський соус, гірчицю, олію і сіль. Дуже ретельно натираємо цією сумішшю м'ясо кролика. Залишаємо маринуватися ще приблизно на 3 години.
  4. Після цього посипаємо м'ясо прованськими травами і меленим перцем, додаємо розмарин. Кладемо його в пакет для запікання разом з соусом. Міцно пов'язуємо пакет і робимо кілька проколів вгорі для повітря.
  5. Запікаємо кролика при температурі 180 градусів протягом приблизно 30 хвилин, потім розрізаємо пакет і залишаємо в духовці до появи приємною золотистої скоринки. Подаємо. Приємного апетиту!