Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 800 г кролика
- 2 ст. л. домашнього майонезу
- 3 ст. л. сметани
- 2 ст. л. вустерського соусу
- 2 ч. л. гірчиці зернами
- 2 ст. л. масла волоського горіха
- прованські трави за смаком
- мелений перець за смаком
- 1 гілочка розмарину
- сіль за смаком
- 1 склянку молока
Популярні новини зараз
Показати ще
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Приготування:
Цього разу ми покажемо вам як цікаво урізноманітнити великодній стіл. Рецепт ніжного запеченого кролика з розмарином приємно здивує всіх гостей. Страва має приємний пряний смак і аромат. Кролика зовсім не складно готувати.
- Для приготування нам знадобляться такі інгредієнти: м'ясо кролика, домашній майонез, сметана, молоко, спеції та трави за смаком (прованські трави, розмарин, мелений перець). Приступимо.
- В саму першу чергу тушку кролика ріжемо на великі порційні шматочки. Потім заливаємо молоком і залишаємо на ніч у прохолодному місці.
- Тепер змішуємо в мисці майонез, сметану, роздавлений часник, вустерський соус, гірчицю, олію і сіль. Дуже ретельно натираємо цією сумішшю м'ясо кролика. Залишаємо маринуватися ще приблизно на 3 години.
- Після цього посипаємо м'ясо прованськими травами і меленим перцем, додаємо розмарин. Кладемо його в пакет для запікання разом з соусом. Міцно пов'язуємо пакет і робимо кілька проколів вгорі для повітря.
- Запікаємо кролика при температурі 180 градусів протягом приблизно 30 хвилин, потім розрізаємо пакет і залишаємо в духовці до появи приємною золотистої скоринки. Подаємо. Приємного апетиту!