Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
- 2 яєчних жовтка
- 3 ст. л. подрібнених горіхів
- 500 г сиру
- 100 г вершкового масла
- 100 г цукатів
- 1/2 склянки цукру
- 2,5 ст. л. молока
- 2 ч. л. ванільного цукру
Популярні новини зараз
Показати ще
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Приготування:
Всі знають традиційні рецепти великодніх пасок, які передавалися поколіннями. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати дійсно цікавий рецепт заварної паски з додаванням цукатів і горіхів. Спробуйте приготувати цей рецепт вам точно сподобається.
Для приготування заварної паски нам знадобляться такі інгредієнти: яєчні жовтки, молоко, цукор, сир, горіхи, цукати і вершкове масло. Приступимо.
- В першу чергу сир віджимаємо через 2 шари марлі і протираємо через сито.
- Жовтки розтираємо з цукром, вливаємо до них молоко.
- Ставимо суміш на водяну баню і прогріваємо, помішуючи, до загустіння. До кипіння не доводимо.
- Переливаємо гарячу суміш у велику миску, додаємо вершкове масло, перемішуємо.
- Додаємо ванільний цукор, цукати і горіхи. Ще раз перемішуємо.
- Невеликими порціями додаємо до суміші сир, щоразу ретельно перемішуючи.
- Складаємо масу в марлевий мішечок і підвішуємо на 10–12 годин.
- Після цього надаємо пасці потрібну форму і прикрашаємо свіжими ягодами або фруктами. Приємного апетиту!