Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
- 100 г пластин мигдалю
- 1 качан пекінської капусти
- 2 пачки мівіни
- 1 пучок зеленої цибулі
- 5 ст. л. насіння
- 100 мл рослинної олії
- 3 ст. л. цукру
- 4 ст. л. оцту
- 1 ч. л. солі
Популярні новини зараз
Показати ще
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Приготування:
- Сьогодні ми будемо готувати смачний бюджетний салат з мівіною на всі випадки життя. Для цього вам знадобляться прості і доступні інгредієнти: капуста пекінська, мівіна, зелений лук, рослинне масло і оцет. Приступимо.
- В першу чергу листя пекінської капусти очищаємо від білого центру, промиваємо і просушуємо. Нарізаємо невеликими шматочками. Потім подрібнюємо і додаємо зелений лук до нарізаної капусти.
- Розігріваємо сковороду і без олії обсмажуємо насіння і горіхи протягом 2 хвилин, постійно помішуючи. Додаємо до салату.
- Готуємо заправку: оцет змішуємо з цукром, даємо йому повністю розчинитися. Додаємо рослинне масло, сіль і добре перемішуємо.
- Заправляємо салат заправкою, її кількість регулюємо за смаком. Посипаємо салат подрібненої мівіною і подаємо. Приємного апетиту!