Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 15-20 шт
Інгредієнти:
- 250 г готового листкового тіста
- 2 ст. л. молока
- 100 г коричневого цукру
Гороскоп на сьогодні 16 серпня: фінанси овнів, обман близнюків та розчарування риб
Частині пенсіонерів не зарахують ціле десятиліття стажу: про що варто знати
Заблокують картку і оштрафують: скільки разів на місяць можна переказувати кошти
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
Приготування:
Для приготування дуже смачного печива нам знадобиться всього кілька простих інгредієнтів: готове листкове тісто, молоко і коричневий цукор. Приступимо.
В першу чергу на присипаному борошном столі ми розгортаємо листкове тісто в тонкий пласт.
Тепер змащуємо тісто молоком. Зверху щедро присипаємо коричневим цукром або пудрою.
Після цього від нижнього і верхнього краю звертаємо тісто до середини (подвійним рулетом).
Тепер кладемо рулет в холодильник приблизно на 60 хвилин.
Далі витягуємо тісто з холодильника і нарізаємо його гострим ножем на печиво.
Розкладаємо їх на деко, застелене папером для випічки.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці приблизно 30 хвилин, температура - 200 градусів. Смачного!