Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 15-20 шт

Інгредієнти:

  • 250 г готового листкового тіста
  • 2 ст. л. молока
  • 100 г коричневого цукру

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 30 травня: чого чекати від п'ятниці для фінансів, стосунків та кар'єри

Три місяці по 3600 гривень: пенсіонерам виплатять допомогу

Українцям готують виплати по 2000 та 3000 грн: кому надійдуть гроші

Масові перевірки пройдуть по всій країні: де шукатимуть ухилянтів

Показати ще

Приготування:

Для приготування дуже смачного печива нам знадобиться всього кілька простих інгредієнтів: готове листкове тісто, молоко і коричневий цукор. Приступимо.

В першу чергу на присипаному борошном столі ми розгортаємо листкове тісто в тонкий пласт.

Тепер змащуємо тісто молоком. Зверху щедро присипаємо коричневим цукром або пудрою.

Після цього від нижнього і верхнього краю звертаємо тісто до середини (подвійним рулетом).

Тепер кладемо рулет в холодильник приблизно на 60 хвилин.

Далі витягуємо тісто з холодильника і нарізаємо його гострим ножем на печиво.

Розкладаємо їх на деко, застелене папером для випічки.

Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці приблизно 30 хвилин, температура - 200 градусів. Смачного!