Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 15-20 шт
Інгредієнти:
- 250 г готового листкового тіста
- 2 ст. л. молока
- 100 г коричневого цукру
Синоптики зробили прогноз погоди на кінець тижня – не для людей зі слабкими нервами
Пенсіонерів залишать без надбавки: в Україні змінять правила підвищення виплат
Цивільних братимуть до війська без мобілізації: залучать ТЦК та рекрутингові центри
Приватбанк масово закриває доступ до рахунків - що вимагає
Приготування:
Для приготування дуже смачного печива нам знадобиться всього кілька простих інгредієнтів: готове листкове тісто, молоко і коричневий цукор. Приступимо.
В першу чергу на присипаному борошном столі ми розгортаємо листкове тісто в тонкий пласт.
Тепер змащуємо тісто молоком. Зверху щедро присипаємо коричневим цукром або пудрою.
Після цього від нижнього і верхнього краю звертаємо тісто до середини (подвійним рулетом).
Тепер кладемо рулет в холодильник приблизно на 60 хвилин.
Далі витягуємо тісто з холодильника і нарізаємо його гострим ножем на печиво.
Розкладаємо їх на деко, застелене папером для випічки.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці приблизно 30 хвилин, температура - 200 градусів. Смачного!