Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6-7

Інгредієнти:

  • 300 г філе річкової риби
  • 1 л води
  • 1 картопля
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • 3 ст. л. вермішелі
  • 1 пучок кропу
  • сіль, чорний перець за смаком

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

Приготування:

  1. Готуємо разом рецепт ідеального рибного супу, який відмінно впишеться у ваше повсякденне меню. Такий супчик одночасно корисний і смачний.
  2. Для приготування нам знадобиться: філе річкової риби, картопля, морква, цибуля, вермішель, кріп, вода і спеції за смаком. Приступимо
  3. Для початку ставимо воду на вогонь. Далі солимо і доводимо її до кипіння. Картоплю і цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на тертці.
  4. Далі в киплячу воду кладемо овочі і починаємо варити.
  5. Рибу ріжемо великими шматочками.
  6. Відразу додаємо рибу до овочів і варимо разом близько 20 хвилин.
  7. В кінці всипаємо вермішель і кріп. Варимо ще 5 хвилин. Вимикаємо. Даємо супу настоятися. Тепер можна подавати. Приємного апетиту!