Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-7
Інгредієнти:
- 300 г філе річкової риби
- 1 л води
- 1 картопля
- 1 морква
- 1 цибулина
- 3 ст. л. вермішелі
- 1 пучок кропу
- сіль, чорний перець за смаком
Популярні новини зараз
Показати ще
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Приготування:
- Готуємо разом рецепт ідеального рибного супу, який відмінно впишеться у ваше повсякденне меню. Такий супчик одночасно корисний і смачний.
- Для приготування нам знадобиться: філе річкової риби, картопля, морква, цибуля, вермішель, кріп, вода і спеції за смаком. Приступимо
- Для початку ставимо воду на вогонь. Далі солимо і доводимо її до кипіння. Картоплю і цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на тертці.
- Далі в киплячу воду кладемо овочі і починаємо варити.
- Рибу ріжемо великими шматочками.
- Відразу додаємо рибу до овочів і варимо разом близько 20 хвилин.
- В кінці всипаємо вермішель і кріп. Варимо ще 5 хвилин. Вимикаємо. Даємо супу настоятися. Тепер можна подавати. Приємного апетиту!