Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
- 500 г сиру
- 4 яєчних жовтка
- 450 мг сметани
- 100 г цукру
- 100 г вершкового масла
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 90 г родзинок
- 50 г горішків
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Приготування:
- Сьогодні ми пропонуємо вам урізноманітити своє звичне пасхальне меню. В цьому році спробуйте приготувати особливу сирну паску без випікання. Він виходить дуже смачним і схожим на справжній десерт.
- Для приготування сирної паски нам знадобиться: сир, яйця (яєчні жовтки), цукор, вершкове масло, ванільний цукор, родзинки і горішки. Почнемо.
- В першу чергу замочуємо родзинки окропом, залишаємо на 20 хвилин. Зливаємо воду і висушуємо їх.
- Сир продавлюємо через сито або блендер.
- Додаємо до сиру змішану з ванільним і простим цукром сметану. Цукор повинен розчинитися.
- Утворену масу добре перемішуємо з розм'якшеним вершковим маслом.
- Насипаємо горішки і родзинки. Перемішуємо.
- Формочку для паски ставимо на тарілочку, зсередини викладаємо марлю, викладаємо масу і складаємо кінці марлі поверх формочки.
- Придавлюємо чимось важким і на добу ставимо в холодильник.
- Обережно знімаємо марлю і прикрашаємо. Приємного апетиту!