Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 5-7

Інгредієнти:

  • 2-3 цибулини
  • 1 склянка борошна
  • 1/2 склянки кукурудзяного крохмалю
  • 1 яйце
  • 180 мл молока
  • 1/2 склянки панірувальних сухарів
  • 1/2 ч. л. сушеного часнику
  • 1/2 ч. л. петрушки
  • сіль за смаком

Популярні новини зараз

В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть

Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу

Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам

Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки

Показати ще

Приготування:

  1. Перед вами дуже смачний рецепт колечок з лука, який відмінно підійде як закуска.
  2. Для початку приготуйте кляр. Для цього борошно змішайте з цукром, сіллю, кукурудзяним крохмалем, сушеним часником, сушеної петрушкою і добре перемішайте. Потім додайте молоко і яйце, добре перемішайте тісто за допомогою міксера або виделки.
  3. Після цього підготуйте цибуля: наріжте його великими кільцями шириною не більше сантиметра і розділіть, щоб її було зручно обсмажувати.
  4. Далі обваляйте цибулю спочатку в борошні, потім в клярі і в панірувальних сухарях.
  5. Обсмажте в розігрітому до 175-185 градусів фритюрі з усіх сторін протягом 2-3 хвилин. Готове блюдо викладіть на паперовий рушник. Хрусткі кольуа з лука готові, можна подавати. Приємного апетиту!