Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 10-12
Інгредієнти:
- 315 г борошна
- 2 ч. л. розпушувача
- 1 ч. л. соди
- 0,5 ч. л. солі
- 0,5 ч. л. гвоздики
- 0,5 ч. л. меленого імбира
- 0,5 ч. л. мускатного горіха
- 240 мл рослинного масла
- 250 г цукру (можна коричневий)
- 425 г білого цукру
- 4 яйця
- 3 моркви
- 100 г ананасів
- 120 г волоських горіхів
- 225 г вершкового сиру
- 120 г вершкового масла
- 1 ч. л. екстракту ванілі
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Україна провалила мобілізація 18-річних: в ОП звинуватили батьків
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Приготування:
- На цей раз ми будемо готувати приголомшливий рецепт морквяного торта з горішками. Морквяний торт - це більш корисна альтернатива десертів. Мало хто знає, але морква в десертах відчувається дуже смачною і солодкою. Спробуйте і вам точно сподобається.
- Для приготування нам знадобитися: борошно, розпушувач, сода, морквина, ананаси, волоські горіхи, вершкове масло, яйця. Приступимо.
- Для початку очищаємо моркву натираємо на крупній тертці. Ананас натираємо на крупній тертці або подрібнюємо в пюре за допомогою блендера. Волоські горіхи подрібнюємо ножем.
- Потім в миску вливаємо олію, додаємо коричневий і білий цукор, ванільний екстракт, вбиваємо яйця і перемішуємо. Викладаємо підготовлену моркву, чорнослив, горіхи і перемішуємо.
- В окремій мисці змішуємо сухі інгредієнти: борошно, розпушувач, соду, сіль, мелену гвоздику, корицю, імбир, мускатний горіх. З'єднуємо сухі складові з мокрими і ще раз перемішуємо.
- Тепер виливаємо торт у форму і випікаємо близько 1 години при 170 градусах. Готовий торт охолодити і відправляємо в холодильник на 1 годину. Тим часом готуємо глазур: змішати вершковий сир з розм'якшеним вершковим маслом, цукром і ваніллю. Змащуємо кремом, що вийшов остиглий торт.
- Ставимо торт в холодильник на 30 хвилин, а потім дістаємо і нарізаємо шматочками. Приємного апетиту!