Час приготування: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Склад:
- 500 г печериць
- 80 мл яблучного оцту
- 120 мл олії
- 2 зубчики часнику
- 10 горошин чорного перцю
- 1 ч. л. солі
- 2 ч. л. цукру
- 4 лаврових листа
Популярні новини зараз
Показати ще
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Приготування:
- Сьогодні ми покажемо вам як приготувати найкращі мариновані гриби прямо вдома. Така страва підходить і всім тим хто поститься, і як смачна закуска на святковий стіл. Рецепт страви дуже простий. Такими грибочками також можна доповнювати салати та інші страви. Головна наша мета - це смачний маринад.
- Для приготування цих смачних грибочків нам знадобляться такі інгредієнти: печериці, часник, сіль, цукор, чорний перець горошком, лавровий лист. Приступимо.
- В першу чергу нам слід помити гриби. Якщо вони великі за розміром, порізати навпіл або на чотири частини. Зубці часнику пропустити через часникодавку.
- Після цього в сковорідку покласти всі інгредієнти, закрити кришкою і поставити смажитися на середньому вогні.
- Коли суміш закипить, зменшити вогонь на самий маленький і тушкувати протягом приблизно 5 хвилин.
- Висипати гриби у скляну банку, залишити, щоб повністю охололи і поставити в холодильник на 4 години.
- Мариновані печериці готові, дуже смачні. Добре поєднуються з м'ятою картоплею, салатами та іншими стравами. Приємного апетиту!