Час приготування: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
- 150 г томатної пасти
- 10 болгарських перців
- 30 мл рослинного масла
- перець і сіль за смаком
- 400 г фаршу
- 200 г цибулі
- 200 г рису
- 200 г моркви
- 150 г сметани
Популярні новини зараз
Показати ще
Школярі масово викидають обіди: що не так з новим шкільним меню
Польща штрафуватиме українців за дітей
Головне за 13 вересня: українцям скасували виплати у Польщі, Melovin "здався" після мобілізації, а пенсіонерів перевірять
Порошенко використав похорон Парубія для цинічної політичної самореклами – експерт
Приготування:
- Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо. Половину нарізаної цибулі викладаємо на сковороду і обсмажуємо в рослинному маслі.
- Очищаємо моркву натираємо на тертці і додаємо половину моркви до обсмаженої цибулі. Обсмажуємо все разом.
- В тарілці змішуємо відварений рис і фарш. Сюди додаємо обсмажені цибулю і моркву, не забуваємо поперчити і посолити. Все добре перемішуємо.
- перцю відрізаємо верхівку, видаляємо перегородки і насіння. Потім акуратно наповнюємо фаршем.
- В тарілці змішуємо томатну пасту зі сметаною. Потім змішуємо в каструлі моркву і цибулю, які залишилися. Тепер вливаємо сюди суміш томатної пасти, сметани. Все перемішуємо.
- Викладаємо перець. Воду наливаємо так, щоб покрилася половина перцю. Тушкуємо з закритою кришкою, приблизно хвилин сорок на невеликому вогні. Можна подавати з соусом або сметаною.