Час приготування: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
- 150 г томатної пасти
- 10 болгарських перців
- 30 мл рослинного масла
- перець і сіль за смаком
- 400 г фаршу
- 200 г цибулі
- 200 г рису
- 200 г моркви
- 150 г сметани
Популярні новини зараз
Показати ще
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Приготування:
- Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо. Половину нарізаної цибулі викладаємо на сковороду і обсмажуємо в рослинному маслі.
- Очищаємо моркву натираємо на тертці і додаємо половину моркви до обсмаженої цибулі. Обсмажуємо все разом.
- В тарілці змішуємо відварений рис і фарш. Сюди додаємо обсмажені цибулю і моркву, не забуваємо поперчити і посолити. Все добре перемішуємо.
- перцю відрізаємо верхівку, видаляємо перегородки і насіння. Потім акуратно наповнюємо фаршем.
- В тарілці змішуємо томатну пасту зі сметаною. Потім змішуємо в каструлі моркву і цибулю, які залишилися. Тепер вливаємо сюди суміш томатної пасти, сметани. Все перемішуємо.
- Викладаємо перець. Воду наливаємо так, щоб покрилася половина перцю. Тушкуємо з закритою кришкою, приблизно хвилин сорок на невеликому вогні. Можна подавати з соусом або сметаною.